Haarmasker

Hair Mask

In een aantal stappen laat Jaslynn zien hoe ze het haarmasker heeft gebruikt. En we verklappen vast: ze is fan!

Het haarmasker heeft heel veel natuurlijke, voedende ingrediënten. Het haarmasker moet je gebruiken op schoon en droog haar: op deze manier heeft het masker het meeste effect (bij nat haar is het haar al gevuld met water waardoor er geen ruimte meer is voor het masker).

Footscrub

Voetenscrub én voetenbadzout

De Shea Butter, die in het water oplost, verzorgt de huid. Indien je je voeten wilt scrubben zorg er dan voor dat je voeten vochtig zijn. Een voetenbad vooraf is ideaal, zo kunnen de dode huidcellen beter verwijdert worden. Door de toegevoegde Shea Butter is voetencrème na gebruik overbodig. Je voeten voelen heerlijk zacht en verzorgt aan.

Handen wassen

Schone handen in 15 seconden

Met je handen zit je overal aan, waardoor je door de dag heen met bacteriën en viezigheden in aanraking komt. Goed je handen wassen is dus erg belangrijk! Maar hoe doe je dat? Was minimaal 15 seconden je handen! [dat is dus veel langer dan je denkt!] Om de zeep goed zijn werk te laten doen en alle bacteriën goed van je handen te krijgen is even snel wassen niet voldoende.

Was je handen met Cabana Handsoap en geef daarbij extra aandacht aan de ‘vieze’ plekjes: tussen de vingers, bij de nagelriemen en onder sieraden.

Shower Oil

Hoe gebruik je de Shower Oil?

Shower Oil gebruikt je vlak voor het verlaten van de douche op een gereinigde huid. Breng het aan op je huid en spoel het ligt af.

De Shower Oil zorgt ervoor dat de huid beschermt is, verzorgd wordt en dat het vocht in de huid blijft zitten waardoor kans uit uitdroging veel kleiner is geworden. Je hoeft dus na het douchen geen bodylotion meer te smeren.

Bath Tea

Hoe gebruik je Bath Tea?

In de verpakking vind je een organza zakje en een houten lepeltje. Je vult het zakje met de gewenste hoeveelheid Bath Tea en neemt dit mee in bad. Luxe zit hiermee in een klein zakje. Je voelt de ontspannende en verzorgende werking van de bad thee onmiddellijk. De inhoud zal grotendeels oplossen en naast een heerlijke geur zal het tevens een verzorgend laagje op je lichaam achterlaten.

Tip: wrijf met het zakje over je lichaam voordat je het bad verlaat. Je zal er dan nog uren van kunnen genieten. De Bath Tea geeft je huid bij gebruik van het sachet een heerlijke Body Polish. Het maakt overige producten als Body Lotion of Body Butter overbodig. Na het bad is het zakje eenvoudig uit te spoelen voor het volgende gebruik.

Oogreiniger

Oogmake-up verwijderen

De huid rondom de ogen is teer en dun, dus hier moet je voorzichtig mee om gaan. Met de Cabana Oogreininger verwijder je op een zachte manier je oogmake-up, ook waterproof make-up.

De Oogreiniger bestaat uit twee componenten, door het flesje licht te schudden mengen de water en olie-emulsie zich. Vervolgens breng je 2 à 3 pompjes aan op een wattenschijfje. Leg het wattenschijfje op je oog en laat het even inwerken, de werkzame stoffen kunnen nu de make-up opnemen. Niet boenen, maak lichte roterende bewegingen.

© Copyright - Cabana Nederland B.V.